Povećanje subvencije za “stanare” studentskog dom Bruno Bušić sa 400 kn na 600 kn

Poštovane kolegice i kolege,

na sjednici Upravnog vijeća Studentskog centra u Splitu dana 08. rujna, na zahtjev studentskog predstavnika u upravnom vijeću SC-a, iz redova Studentskog zbora, jednoglasno je odobreno povećanje subvencije sa 400,00 kuna na 600,00 kuna svima koji su prema natječaju “dobili” studentski dom Bruno Bušić.

Podsjećamo, studentski dom Bruno Bušić ove akademske godine neće biti useljiv zato što se kreće u kompletnu renovaciju studentskog doma kako bi uvjeti stanovanja odgovarali propisanim uvjetima, te kako bi se povećala kvaliteta stanovanja studentima. Umjesto “mjesta u domu”, svi koji su prema natječaju dobili studentski dom Bruno Bušić, svaki mjesec će na svoj žiro račun dobivati izglasanih 600,00 kuna subvencije.

Za ostvarenje subvencije moraju se javiti u „Studentski centar Split“ i to u dom „Bruno Bušić“, na adresi Spinutska 37, soba 101, i to u periodu od 2. listopada do 6. listopada 2017. od 07.00 sati do 13.00 sati, a sve kako bi sklopili Ugovor i kako bi dostavili svoje osobne brojeve računa na koje će im Studentski centar Split doznačavati sredstva svaki mjesec u iznosu od 600,00 kuna.

NAPOMENA: Svi studenti moraju donijeti sa sobom potvrdu o statusu upisa redovnog studenta akademska 2017./18.g na Sveučilišta u Splitu.

[FOTO: https://www.facebook.com/StudentskiCentarSplit]

Odgovori